Proprius Partners Logo

Tuotteet ja palvelut

Proprius Partners on erikoistunut osakkeisiin.

Kaikki hoitamamme rahastot sekä täyden valtakirjan omaisuudenhoitosalkut ovat lähtökohtaisesti puhtaita osakestrategioita. 

Rahastot

Proprius Partnersin salkunhoitajilla on erinomaiset historialliset näytöt salkunhoitotyöstä useilla eri strategioilla ja maantieteellisillä alueilla.
Tavoitteemme on laajentaa rahastovalikoimaamme tulevina vuosina. Kaikki Propriuksen rahastot ovat erikoissijoitusrahastoja (non-UCITS). 

Rahastot ovat asiantuntijoidemme suunnittelemia, ja kaikki parhaat opit vuosien tai jopa vuosikymmenten varrelta on otettu huomioon jo piirustuspöydällä.

Erikoissijoitusrahastostatus tarjoaa monia hyötyjä, kuten mahdollisuuden rahaston omistusten tavallista voimakkaampaan keskittämiseen kaikista houkuttelevimpiin sijoituskohteisiin. 

Rahastojen minimimerkintäsumma on 50 000 €.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito

Rahastojen ohella hoidamme tapauskohtaisesti täyden valtakirjan omaisuudenhoitosalkkuja. Täyden valtakirjan kohdalla minimisijoitus on strategiasta riippuen noin 2-5 miljoonaa euroa. Voimme myös tapauskohtaisesti sopia sijoitussalkun räätälöinnistä, mikäli strategian koko ylittää 5 miljoonaa euroa.

Omaisuudenhoidon puolella sovimme tarkkaan, millaisella sijoitusstrategialla varoja on tarkoitus sijoittaa ja mikä on valittu maantieteellinen kohdealue.

Pysymme tiukasti ydinosaamisalueellamme, emmekä halua vaarantaa kykyämme hoitaa erikoissijoitusrahastojamme rönsyilemällä liikaa.

Jos sinua kiinnostaa Proprius Partnersin täyden valtakirjan omaisuudenhoito, olethan yhteydessä meihin!