Proprius Partners Logo

Merkitse Proprius Partnersin rahastoja

Rahastojen minimimerkintämäärä on 50 000 € ja lisämerkinnät 10 000 €. Minimerkintämäärä on rahastokohtainen. 

Rahastojen merkintäpalkkio on 0 %. 

Rahastot ovat kaksi kertaa kuukaudessa auki merkinnöille sekä kerran kuukaudessa lunastuksille. 

Seuraava mahdollinen merkintäpäivä on 28.6.2024. Merkintäilmoitus on lähetettävä 3 pankkipäivää ennen merkintäpäivää ja merkintämaksu tulee olla rahaston pankkitilillä viimeistään merkintäpäivänä. Eli merkintäilmoitus on lähetettävä 25.6.2024 mennessä.

Ennen merkintää tutustu huolellisesti rahaston avaintietoasiakirjaan, Proprius Partnersin rahastoesitteeseen sekä rahaston sääntöihin. Niistä ilmenevät muun muassa yksityiskohtaiset merkintä- ja lunastusehdot. Löydät dokumentaation joko rahastojen omilta sivuilta tai dokumentaatio -sivuilta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rahastomerkintää koskien, autamme mielellämme. Ota yhteyttä puhelimitse +358 10 5711 300 tai info@proprius.

Rahastojen merkintä

Voit tehdä merkinnän täyttämällä sähköisen merkintäilmoituksen verkkopalvelussamme  ja allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi. Maksu tulee tehdä merkitsevän asiakkaan nimissä olevalta pankkitililtä. Maksuohjeet löydät lomakkeen lopusta.

 

 

 

 

 

 

Rahastojen lunastus

Voit tehdä lunastuksen täyttämällä sähköisen lunastusilmoituksen verkkopalvelussamme ja allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi.


Allekirjoitettua lunastusilmoitusta ei voida peruutta antamisen jälkeen. Lunastukseen saattaa kohdistua lunastuspalkkio sijoituksen pitoaikaan perustuen. 

 

 

 

Rahastojen lisämerkintä

Mikäli olet jo asiakkaamme eikä asiakastiedoissasi ole tapahtunut muutoksia, voit tehdä lisämerkinnän täyttämällä yksinkertaistetun sähköisen lisämerkintäilmoituksen verkkopalvelussamme ja allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi. Maksu tulee tehdä merkitsevän asiakkaan nimissä olevalta pankkitililtä. Maksuohjeet löydät lomakkeen lopusta.

Huom. Rahastokohtainen minimisijoitus on 50.000 euroa ja sen jälkeen voit tehdä minimissään 10.000 euron lisämerkintöjä jo omistamaasi rahastoon.